SC.DRM IMPLEMENT.SRL
 
 
 Societatea Comerciala DRM IMPLEMENT S.R.L. este o societate relativ tânara aparuta pe piata locala si zonala a prestatorilor de servicii din domeniul lucrarilor de constructii, anul înfiintarii acesteia  fiind 2008.
Societatea si-a început activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de încredere care sa o recomande pentru noi colaborari.
Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor în continua schimbare ale clientilor si, în general, ale pietei serviciilor din domeniul constructiilor, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi.
Acest lucru a fost posibil în conditiile în care managementul firmei a înteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale functionarii proceselor este capabilitatea personalului si ca trebuie sa întreprinda actiuni care sa garanteze permanenta ei concordanta cu cerintele.
S.C. DRM IMPLEMENT S.R.L. este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta sa fie CALITATEA.

 

  • Contact
  • Tel - 0728.973.061
  • Fax -031
  • Mail-office@trademanager.ro
  • Web-www.trademanager.ro

               CONTACT
PORTI & GARDURI DIN FIER FORJAT
    BALUSTRADE DIN FIER FORJAT
 
    GRILAJE DIN FIER FORJAT
        GARDURI INDUSTRIALE
       BALUSTRADE INDUSTRIALE
 
           CONFECTII METALICE
         ELEMENTI DIN FIER FORJAT
         PROFILE DIN FIER FORJAT